IRATA Level 1/2/3 uddannelse

Bliv certificeret til IRATA Level 1/2/3

IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) er verdensledende inden for certificering af rebarbejdere og er dominerende på det internationale offshore-marked (når man arbejder med olie rigge ude på havet, fx på Nordsøen).

Odoo image and text block
Odoo image and text block
Kursus struktur
Personligt udstyr
Tov og riggerudstyr
Principper for sikker rigging, knuder
Vedligeholdelse og dokumentation af udstyr
Love og regler
Tøjring og klatring på reb
Manøvrer på reb
Klatring med hældningsafbryder
Grundlæggende redning
Sikre arbejdsmetoder
Teori test
Kursus beliggenhed
C2 Training Cener Uppsala, Sverige
Varighed
5 dage

Målgruppe

Lyon Equipment Ltd tilbyder, i samarbejde med C2 Vertical Safety og D-S Sikkerhedsudstyr, IRATA kurser på alle niveauer.

Alle, der ønsker at begynde at arbejde med rope access (rebadgang) som et erhverv eller som en del af deres professionelle praksis og ønsker et internationalt anerkendt certifikat. Dette kursus afholdes af Lyon Equipment Ltd i C2 Training Center i Uppsala.

Bemærk venligst

Dette kursus modtager højst 8 deltagere pr. gang og udføres på engelsk.

Mål

Dette kursus omhandler det grundlæggende i at arbejde hængende fra reb (rope work) ifølge IRATAs uddannelsesstandard. Uddannelsen består af tre niveauer.
En reb arbejder på niveau 1 (level 1) kan komme til og fra arbejdspladsen ved hjælp af reb, kan bruge falddæmpende udstyr og udføre enklere ledsagerredning.
Niveau 2 (level 2) omfatter alle typer reb rigging, herunder spændt reb (tyrolske traverser) samt komplekse redningsscenarier.
Niveau 3 (level 3) omhandler ledelse, risikoanalyse, lovgivning, styring af beredskab og inspektion af arbejdsudstyr.

Certificering

For at garantere uddannelsens kvalitet, slutter hvert træningstrin med en hel dages eksamen, som udføres af en ekstern censor fra IRATA på C2 Training Center i Uppsala. Ved afslutningen af ​​kurset modtager du et eksamensbevis, certifikat med et unikt IRATA nummer og en logbog for rebarbejde. Certificeringsprocessen finder sted på IRATAs kontor i England og tager cirka to uger. Et midlertidigt certifikat gyldigt i 30 dage er tilgængeligt straks efter afslutningen af ​​kurset.

Forudsætninger

Kræver ingen forudgående kendskab til IRATA niveau 1.
For IRATA 2 og 3 kræves 1000 loggede timer og 12 måneder som henholdsvis IRATA 1 og 2 teknikker.

Medicinske krav

Kursusdeltageren skal være sund og raks samt være i stand til at opholde sig i miljøer af høj højde. Vi anbefaler lægeundersøgelse med arbejds EKG ifølge AFS for Medicinske Kontrol (AFS 2005: 6) med samme krav som for arbejde i master og pæle.

Kursus ledelse

Kurserne afholdes af Lyon Equipment Ltd på engelsk på C2 Training Center i Uppsala. 

Dette kursus vedrører ALLE niveauer (niveau 1, niveau 2 og niveau 3). Angiv det niveau, du ønsker at deltage i, i kursusansøgningen.

Kursus information

Vi er ansvarlige for udstyr og materialer under kurset. På C2s træningsanlæg bruger vi altid det nyeste og bedste udstyr til rådighed på markedet. Træningen udføres på vores kursuscenter i Uppsala. Minimum 4 deltagere.
Maximum 8 deltagere.