Windpower GWO genopfriskningskursus

Bliv certificeret til Windpower GWO genopfriskningskursus

Global Wind Organization, GWOs standard Basic Safety Training er en ny standard for træning i vindkraftindustrien. Uddannelsen er et vigtigt og nødvendigt skridt til at øge sikkerheden og reducere risikoen forbundet med arbejde i vindmøller.

Odoo image and text block
Kursus struktur
Førstehjælp
Manøvrering
Brand bevidsthed
Arbejde i højden
Kursus beliggenhed
Træningsanlæg Sjælland eller Uppsala, Sverige
Varighed
3 dage

Målgruppe

Wind Power GWO er en repetition/genopfrisker for grundlæggende træning for alle, der arbejder på- og vedligeholdelse af vindmøller som f.eks. vindkraftteknikere, reparatører, elektrikere og andre. Uddannelsen sikrer, at alle, som arbejder med og i en vindmølle, har samme grundlæggende viden - et fælles minimumsniveau i form af viden, metodologi og sikkerhedstænkning. Wind Power GWO er en 3-dages træning, der udføres i overensstemmelse med den internationale GWO standard.

Wind Power GWO udføres i varme lokaler indendørs i alle måneder af året. Erfarne og veluddannede instruktører fører træningen.

Kursus struktur

Førstehjælp

Kurset omhandler det særlige miljø en vindmølle er som arbejdsplads, hvordan menneskekroppen reagerer, og hvilke risici arbejdet medfører og hvordan man skal handle i tilfælde af en akut redningsindsats for en skadet kollega. Gennemgang og træning arbejdsmodeller og metoder til førstehjælp i tilfælde af hændelser og ulykker, indsats med hjertestartere, HLR og viden om akut sundhedspleje. Kurset består af to dage.


Manøvrering

Arbejd ergonomisk og hjælpemidler / udstyr, når du arbejder i vindmøller. Grundlæggende om en sikker og effektiv måde at arbejde på. Kurset omfatter en halv dag.


Brand bevidsthed

Øget viden om brandrisikoen i en vindmølle og hvordan man skal handle, hvis der sker noget. Hvilken slags sikkerhedsudstyr er der i en vindmølle, og hvordan det bruges. Kurset omfatter en halv dag.

Arbejder i højden

Arbejdsmetoder og metoder til arbejde i højden på vindmøller. Arbejde med faldsikringskinner og andet udstyr, evakuering af den nødlidende person og brug af personlige værnemidler. Gennemgang og dygtighed træne effektivt og sikkert arbejde i højden. Kurset består af to dage.

Certificering

Afsluttet og godkendt træning giver et internationalt certifikat til arbejde i vindmøller i henhold til GWO-standarden.

Forudsætninger

Kræver at have gennemført GWO 5 dages kursus og have et godkendt GWO certifikat fra kurset.

Medicinske krav

Kursusdeltageren skal være sund og rask samt være i stand til at opholde sig i miljøer af høj højde. Før de begynder at klatre under Working at Height-modulet, skal alle deltagere underskrive en sundhedserklæring for at bekræfte tilstrækkelig egnethed til sådanne aktiviteter.

Kursus information

Vi er ansvarlige for udstyr og materialer under kurset. På C2s træningsanlæg bruger vi altid det nyeste og bedste udstyr til rådighed på markedet. Træningen udføres på vores kursuscenter i Uppsala. Minimum 4 deltagere.
Maximum 12 deltagere.