FAQ during Corona

Answers to frequently asked questions through the Corona crisis

Kundeservice

Kontakter du os pr. telefon, kan vi til tider være svære at komme igennem til. Dette skyldes forsat ekstraordinær travlhed som følge af voksende efterspørgsel på værnemidler mod Corona. Vi opfordrer til, at du følger med her på siden, hvor du bl.a. finder seneste nyt omkring leveringstider, udsolgte varer samt svar på de oftest stillede spørgsmål til kundeservice. Finder du ikke et brugbart svar, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en mail til os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, men grundet ekstraordinær travlhed, kan svartiden være op til 48 timer.

Prisregulering

På grund af verdenssituationen med coronavirus (COVID-19) oplever vi, at indkøbspriserne på forskellige varegrupper stiger uden varsel og med øjeblikkelig virkning. Årsagen er det meget høje pres på produktionskapaciteten samt en knap råvareforsyning og transport rundt omkring i verden. Det påvirker forsyningssikkerheden og presser prisniveauet op. Vi forsøger så vidt muligt at fastholde et normalt prisniveau men vi er dog stadig nødsaget til at tage et generelt forbehold for, at udefrakommende stigninger vil kunne give prisstigninger på ét eller flere af vores produkter. Vi vurderer indtil videre, at disse varegrupper er særligt udsatte:

- Handsker og personlige værnemidler (masker, dragter, skoovertræk, øjenværn m.m.)

- Desinfektion 


Vi tager yderligere forbehold for, at andre varegrupper også kan blive ramt. Prisstigninger på vores produkter, uanset type, vil ske uden forudgående varsel og med øjeblikkelig virkning.

Varer med begrænsning

Vi opretholder driften og leverer varer i normalt omfang – men vi oplever også en meget stor efterspørgsel på produkter relateret til de særlige omstændigheder. Efterspørgslen har medført en usædvanlig stigning i ordrer på varer inden for værnemidler, handsker og desinfektionsprodukter, som vi desværre ikke kan efterkomme til fulde, og vi kan desværre heller ikke oplyse konkrete kommende leveringstider på alle disse. Værnemidler, handsker og desinfektionsprodukter m.v. vil derfor kun kunne bestilles i begrænset omfang – og enkelte varer vil ikke kunne tilbydes for øjeblikket.

Restordrer

Desværre er der for øjeblikket restordrer på forskellige personlige værnemidler, handsker, dragte, hånddesinfektion og overfladedesinfektion. Vi tager forbehold for, at flere varegrupper ligeledes kan ende med at komme i restordre. Så snart situationen omkring coronavirus normaliseres, forventer vi, at de berørte varegrupper normaliseres og leveringssikkerheden vil falde tilbage på et almindeligt niveau.

Leveringstid

Vi forventer, at den seneste tids initiativer om lukning af både danske og andre europæiske grænser vil give mindre forsinkelser af varer, som skal fragtes over landegrænser. Du kan derfor komme til at opleve, at vi har en lidt længere leveringstid end normalt på visse varer. Når varen er på vores danske lager og skal fragtes ud til kunder med dansk adresse, forventer vi ingen forsinkelse.


Ofte stillede spørgsmål under Corona

Kan jeg afgive en ordre på handsker, masker, dragte og/eller desinfektion på trods af restordrer?

Ja! Det er muligt at afgive ordrer på udsatte varegrupper – men grundet den store efterspørgsel vil der være begrænsning på mængderne vi kan efterkomme, og der vil være produkter, som det ikke er mulige at tilbyde pt.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke har hånddesinfektionsmidler til rådighed?

Vi anbefaler hyppig og grundig håndvask med vand og sæbe. Vi anbefaler, at man læser sundhedsstyrelsens vejledninger om håndhygiejne og om rengøring.

Hvornår kan D-S Sikkerhedsudstyr levere masker, handsker og desinfektion igen?

Vi kan på nuværende tidspunkt desværre ikke oplyse om kommende leveringstider. Vi vil informere her på siden straks, når vi har nyt omkring levering.

Kan jeg stadig få leveret andre varer fra D-S?

Ja, det kan du. Størstedelen af vores brede sortiment er upåvirket af Corona og leveres fra vores lager i Danmark. Vi oplever heller ingen leveringsudfordringer på vores eget producerede VARMEX og kan derfor levere som normalt til alle vores kunder.

Kan jeg afhente varer hos D-S?

Ja, det er stadigvæk muligt. Vi anbefaler dog at du først henvender dig til vores kundeservice på enten mail eller telefon. Herfra vil vores kundeservice i samarbejde med dig arrangere evt. afhentning. Adressen for afhentning af varer: Menstrupvænge 10, 4700 Næstved.

Jeg har aftalt et konsulentbesøg. Hvad vil der ske med denne aftale?

Alle ansatte i D-S Sikkerhedsudstyr, som har direkte kundekontakt, er udstyret med alle de nødvendige værktøjer og værnemidler for at undgå smittespredning. Vores konsulenter har således håndsprit, handsker og mundbind til rådighed.

Vi tager vores forholdsregler, og det kan du også gøre, så vi alle føler os sikre. Vi kommer selvfølgelig kun forbi, hvis der er aftalt et møde på forhånd, og vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Antal deltagere på mødet bør derfor begrænses, og der skal helst være mulighed for at holde 1-2 meters afstand under hele mødet, evt. kan mødet afholdes udenfor i god ventilation. Hvis I eller nogen af vores medarbejdere har influenzalignende symptomer, aftales ny tid for mødet.


Vores tilgang

I D-S Sikkerhedsudstyr gør vi alt, hvad vi kan, for at servicere alle vores kunder, hvad end det er virksomheder, private eller den offentlige sektor på den bedst mulige måde, og vi følger hele tiden situationen og myndighedernes tiltag tæt.

Derfor har vi et fælles mål om at opretholde driften af vores virksomhed, da D-S Sikkerhedsudstyr har et særligt forpligtende ansvar over for kunder i både den private og den offentlige sektor. Samtidig føler vi os stærkt forpligtet til at understøtte vores fælles ansvar om at passe på hinanden. Derfor er det således også kun eventuelle overskudsvarer, som eksporteres ud af Danmark.

Situationen betyder fortsat, at vi ser os nødsaget til at prioritere fordelingen og bestillingsmængden af kritiske varer som f.eks. værnemidler, beklædning, handsker og desinfektionsmidler m.v.

Vores medarbejderne følger de nyeste retningslinjer og tiltag ift. behørig afstand, hyppig håndvask, desinfektion af hænder, skærpede kantineregler samt mødeaktivitet i begrænset omfang for at begrænse smitterisikoen og højne både hygiejne og sikkerhed.

Driften af vores egen produktion af VARMEX og andre skræddersyede løsninger fortsætter uændret på normalt niveau under hensyntagen til medarbejdernes sikkerhed. 

Prisjusteringer på vores sortiment kan forekomme i tilfælde af stigende indkøbspriser og lignende faktorer. Dog ønsker vi at fastholde vores sædvanlige priser i det omfang det er muligt.