PSG udruller lynhurtigt værktøjssikrings switch-system til forhindring af faldne genstande

Produktserien er en del af den udvidede serie af PSG-produkter, som D-S sikkerhedsudstyr kan tilbyde

Pure Safety Group ™ (PSG) lancerer Stronghold® Quick-Switch® Tool Tether System til forebyggelse af faldne genstande under arbejde i højden. Systemet er baseret på det proprietære Quick-Switch-design, den eneste teknologi, der giver arbejdstagerne mulighed for at skifte værktøj fra et forbindelsespunkt til et andet i en enkelt bevægelse for at øge sikkerheds niveauet for tabte genstande, der er uovertruffen i branchen.

Quick-Switch-systemet holder værktøjer tilsluttet hele tiden, også når de overføres eller afleveres. Med Quick-Switch kan værktøjer bæres, styres og bruges i højden, mens du beskytter mennesker og ejendom nedenfor. Quick-Switch-systemet giver medarbejderne fleksibiliteten til at bruge flere værktøjer på deres arbejdsområder og skifteværktøjer, alt sammen ved at holde dem forbundet via en patenteret kombination af nøgler, links og ankre. Nøgler tillader brug og manipulation af værktøjerne. Links er den mekanisme, der gør det muligt at skifte placering af værktøjer. Forankringer er de punkter, der fastholder værktøjet i tilfælde af et fald/tab.


Quick-switch-systemkomponenterne inkluderer:

  • Quick-Switch Starter Pack, der indeholder alt hvad der er nødvendigt for at komme i gang med Quick-Switch-systemet: 4 Quick-Switch Links, 1 Quick-Switch Bungee Tether og 1 Quick-Switch Wrist Manchet.

  • Quick-Switch Link og Dock: Links er parret med værktøjer og er den mekanisme, der gør Quick-Switch til det eneste tethering-system i verden, der tillader bevægelse af værktøjer fra et sted til et andet uden nogensinde at ikke være forbundet. Hvert link leveres med sin egen dock.

  • Quick switch håndled manchet

  • Quick-switch Bungee Tether til forbinding af værktøj til et bælte eller fast struktur

  • Quick-switch oprtrækkelig strop til udtrækkelige applikationer

  • Quick-switch forklæde til brug over gelændere og gelænder

  • Quick-Switch Rotating Dock: ankerpunktet til Quick-Switch-systemet, der kan bruges på poser og værktøjslommer

  • Quick-switch bundtet værktøjspose og boltesæk og værktøjsholder til at indeholde ankre


”Ifølge National Safety Council (UK), er der hvert 10. minut en person såret på grund af et faldet værktøj,” sagde Matt Moreau, produktchef, faldende genstande og udenlandsk materialeudstødelse (FME). ”Indtil nu var der ingen måde at overføre værktøjer, håndfri og opretholde 100 procent forbindelse mellem medarbejder og værktøj.” Moreau bemærker, at Quick-Switch-produkterne opfylder de nyeste OSHA- og ANSI-standarder for faldforebyggelse.

Det nye Quick-Switch-system er den første produktlancering af PSG's nyligt mærket Stronghold-familie med forebyggelse af faldne genstande. Stronghold er mærket, der udviklede sig fra Ty-Flot, som var det firma, PSG erhvervede i 2018. Stronghold er et af tre PSG-mærker, der også inkluderer Guardian® Fall Protection og Checkmate®, begge faldsikring produkt mærker. Produkter fra alle tre mærker er i stigende grad eksklusivt tilgængelige her hos D-S Sikkerhedsudstyr.

Odoo image and text block