Stronghold Quick-Switch® innovativt værktøjs sikrende system

Enestående patenteret system til sikring af værktøj, som gør det nemt og sikkert at skifte mellem værktøj

 
 

Revolutionerende værktøjs sikring

Det er på tide at glemme alt hvad du ved om højde sikring af værktøjer!

Quick-Switch systemet sætter nye standarder indenfor sikker brug af genstande i højden eller hvor tab ønskes undgået.

Det faldforhindrende system forhindrer ikke alene værktøjet fra at falde og skabe farlige situationer. Men det gør det også nemmere end nogensinde før at arbejde og skifte mellem flere værktøjer.

Hold godt øje med video demonstrationen her, hvordan værktøjet ALDRIG er ikke fæstnet.

Hvordan Quick-Switch værktøjssikring systemet virker

Systemet fungere gennem de patenterede lukkestykker og hasper. Kaldet henholdsvist nøgle, links og ankre. Som hver især udgør en vital del af den innovative løsning.

Ankrene er monteret til bælte, håndled eller værktøjet selv.

Links er bindeleddet.

Nøglen er lukningen som først åbner for den ene hasp i det den anden hasp klikkes i.

Det vil altså sige der altid er 100% forbindelse til værktøjet og fald eller tab er derfor undgået.

Om værktøjssikring

Ligegyldig hvor godt et greb du tror du har om dit værktøj når du arbejder, er der altid en risiko for at tabe det ud af hånden, og ved arbejde i højden eller over områder hvor værktøjet ikke må ende, kan det få alvorlige konsekvenser.

Faktorer som vind og vejr kan ligeledes påvirke din stabilitet og få dig til at tabe værktøjet, hvilket gælder særligt for arbejde i højden, hvor din stabilitet i forvejen kan være udfordret. Derfor anbefaler vi altid, at man sikrer sit værktøj.


Højdesikret værktøj er særligt beregnet til personer, der arbejder i højden, for eksempel på stillads, tage, kraner og med vindmøller, men også nede på jorden kan værktøjssikring have mange brugsområder. F.eks. som mekaniker har du stor gavn af sikret værktøj. Ved at fastgøre værktøjet til dig, når du reparerer motorer, undgår du at miste genstande ned i motoren, hvilket ellers kan medføre alvorlige og omkostnings rige konsekvenser.


Bekymringsfrit arbejde med værktøjssikring

Når du er sikker på, at dit faldsikrende værktøj holder på værktøjet, kan du give slip på bekymringerne og i stedet koncentrere dig om din arbejdsopgave. Desuden behøver du heller ikke længere bekymre dig om, hvor du sidst lagde værktøjet, da du altid har det fæstnet til dig. Udover at forhindre fald af værktøj, som er den vigtigste funktion, er der altså også en række andre fordele ved værktøjssikring, som kan være med til at gøre arbejdsdagen mere effektiv.


Se udvalget af Quick-Switch produkter herunder.