Vinter arbejdsbeklædning

Alt i vintertøj, vinterstøvler, termo sokker m.m.

Vinteren er over os!

Med kulde, sne, regn og blæst, kræves der meget af din påklædning, dit vintertøj, dine vintersko og udstyr.

Bliv klædt godt på med alt i vintertøj og udstyr her.

Køb alt i vintertøj, termo beklædning, vintersko, handsker med for og vinterudstyr online her!


---Vintertøj og varme ligeså vigtig som sikkerhedsudstyr!

Året rundt er korrekt sikkerhedsudstyr både anbefalet og påkrævet. Men især om vinteren er det vigtigt at tænkte på dit vintertøj og termobeklædning som dit personlige sikkerhedsudstyr mod kulde, sygdom og lav arbejdslyst.

Kulde, våde fødder og utilfredse medarbejdere er alt sammen med til at mindske produktiviteten. Derfor kan vinteren betyde tabt fortjeneste hvis ikke man iklæder sig varmt og tørt med god termobeklædning.

Termobeklædning

Vintertøjet er det isolerende lag mod vinterens hårde og bidende vejr.

For at holde arbejdslysten højt og undgå sygdomme har vi samlet alt vores bedste og varmeste termobeklædning online her. Høj kvalitet af komfortabel og isolerende termounderbeklædning og mellembeklædning.


Vinterstøvler og vinterhandsker

Dine yderste lemmer som fødder og hænder er størst udsat for kulden. Derfor er det vigtigt med et par varme vinterhandsker som stadig er fleksible og komfortable og ikke forhindre arbejde.

Ligeledes er varme og forede vinterstøvler nødvendige for at undgå kolde og gennemblødte føder. Dertil anbefales altid isolerende termosokker.


Køb sikkerhedsudstyr til vinteren online her!

Hos D-S har vi samlet det perfekte sikkerhedsudstyr til at holde dig varm vinteren over. Samme høje kvalitet og sikkerhed som altid, men med isolerende og varm termo foring.