Faldsikring af bygninger, tage og arbejdsområder i højden kan ofte blive en omfattende opgave. Derfor sætter vi en ære i at rådgive, vejlede og varetage enhver tagsikring opgave for dig.

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede løsninger som forener pris og brugervenlighed i perfekt balance i tæt samarbejde med kunden.

Hvad end du står som entreprenør, virksomhed, kommune eller anden offentlig institution så vejleder vi efter vores fælles mål om at sikre arbejde i højden.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ankerpunkt systemer

Vi udfører alle typer opgaver for montering, opsætning og fastgørelse af ankerpunkter / fastgørelsespunkter.

Vi har øjebolte og løsninger klar til enhver situation uanset jeres tag, murværk, væg eller flade.

Alle ankerpunkter bliver træktestet efter opsætning og godkendt 

Odoo - Sample 2 for three columns

Wiresystemer

Vores wire-baserede faldsikringsystemer er udviklet til at imødekomme behovet for bevægelsesfrihed, når der arbejdes på taget. Det er en klar fordel at kunne arbejde uhindret på taget, med begge hænder fri til når man f.eks. skal udføre reparationer og vedligeholdelse på et tag.

Sikkerhedslinen er ikke fæstnet til et bestemt sted, men derimod til et lukket system af kabler, hvor det ikke er nødvendigt at koble sig af.

Odoo - Sample 3 for three columns

Skinnesystemer

Vi kan levere diverse skinnesystemer ind- og udvendige, dobbelt skinnesystem, Monorail systemer, Monorail for vertical kørsel mv.

Cases