Multi-Purpose platforme skræddersyet efter kundeønske

Arbejdsplatforme er den perfekte løsning som udfylder behovet når du står med en opgave hvor en stige ikke er nok og et stillads ikke er en egnet løsning.

Vores unikke løsninger med de patenterede KeeKlamp samlinger fra Keesafety, gør det muligt at skræddersy en let tilgængelig og transportabel platform til arbejde i højden.

Arbejdsplatforme bruges ofte som inspektionsplatform, adgangsvej, eller lignende.


Vi sætter en ære i at rådgive, vejlede og varetage enhver tagsikring opgave for dig, heriblandt også arbejdsplatforme.

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede løsninger indenfor platforme til arbejde i højden, som forener pris og brugervenlighed i perfekt balance.

Hvad end du står som entreprenør, virksomhed, kommune eller anden offentlig institution så vejleder vi efter vores fælles mål om at sikre jeres arbejde i højden.

 
 

Stillads eller arbejdsplatform?

Ofte står man og skal vælge imellem at udføre et stykke arbejde på en stige eller et stillads.

Men her er arbejdsplatformen det bedste alternativ, da platformen kan opnå god højde, stabilitet, samt at den er lettere at flytte rundt på end et stillads, og kan sammensættes på måder stilladser ellers ikke tillader

Derfor er der mange malere og montører som foretrækker en arbejdsplatform.

Odoo - Sample 1 for three columns

Mobile arbejdsplatforme 

Designet og bygget af modulære fittings for at give en sikker, robust, korrosionsbestandig adgangsplatform.

Ved at bruge standardproducerede fittings kan platformene leveres og konstrueres hurtigt og let på stedet.

Hver platform er designet til at passe de specifikke krav på stedet og opfylder relevante standarder, herunder EN 1004: 2004

Odoo - Sample 2 for three columns

Adgangsplatforme uden vægfæstning

Det oplagte alternativ til stilladsarbejdere.

Easi-Dec-adgangsplatformen giver sikker, hurtig adgang til taghøjde niveauet og kan spænde over forhindringer såsom verandaer og vinduer.

Adgangsplatformen er designet til de mindre job, der giver adgang til væggen, vinduer på anden sal og tagrenner til vedligeholdelses- og reparationsarbejde.

Den bærbare arbejdsplatform samles på få minutter og kan let løftes og forskydes rundt på en bygning, hvilket gør det til et ideelt alternativ til stilladser.


Odoo - Sample 3 for three columns

Tagline System

Vores tagline-system er designet til at give enkel, hurtig adgang til tagniveau uden tidsspild for montering af stilladser.

To eller flere Easi-Dec-platforme kan forbindes sikkert med en catwalk for at skabe en fuldt beskyttet arbejdsplatform, der overholder beskyttelses kravene i EN13374.

Odoo - Sample 3 for three columns

Stepovers

Step-Overs imødekommer ændringer i tagniveauer og tilbyder en sikker, skridsikker gangoverflade på og på tværs af tagene.

Vores stepover systemer kan skræddersyes til stort set enhver konfiguration, højde og bredde, mens den stadig leverer en robust og holdbar adgangsløsning.

Tidsbesparende arbejdsplatforme

De modulbaserede systemer gør platformene og løsningerne meget simple at samle.

Designet i letvægt materialer som stadig er robuste og stærke, gør at elementerne er nemme at håndtere.

Sammenlignet med stilladser er vores Easi Dec platforme, stiger, boardwalks m.v. overraskende meget hurtigere at samle og flytte.

Derfor er der mange entreprenører, malere, renovations arbejdere og montører som foretrækker disse mobile arbejdsplatforme fremfor traditionelle og tunge stilladser.

 
 

Forespørg et tilbud på en arbejdsplatform

Lad os sammen finde den bedste løsning for kollektiv faldhindring til jer.

Odoo image and text block

Uendelige muligheder for arbejdsplads og tagsikring

De patenterede systemer og heriblandt den unikke Kee Klamp gør det muligt at sammensætte helt unikke løsninger. Hvad end du vil samle:

  • Rækværk

  • Gelænder

  • Reoler

  • Låger

  • Beskyttelsesbarriere

  • Gangbroer

  • Stepovers

  • Ovenlys sikring

Kun fantasien sætter grænser.

Odoo image and text block

Cases